Stichting Kindvriendelijk Goor

...Mogen wij ons even voorstellen.

Leuk daj d’r bint!

Welkom bij Stichting Kindvriendelijk Goor. Wij organiseren sinds 1992 jaarlijks diverse succesvolle activiteiten voor de Goorse jeugd tussen 5 en 12 jaar.

Ons doel is om kinderen samen te laten spelen en brede sociale vaardigheden te laten ontwikkelen, voor nu en voor later. Elk jaar staan vier activiteiten centraal: Palmpasen, Koningsdag, Kinderkamp en Halloween.

Alle activiteiten zijn alleen mogelijk door onze grote groep vrijwilligers: ruim 180 vrijwilligers – in de leeftijd van 14 tot 80 jaar – staan klaar om dit mogelijk te maken.

De gezichten van de stichting- het bestuur

Stichting Kindvriendelijk Goor draait volledig op vrijwilligers en samenwerking met lokalen bedrijven en verenigingen, zoals speeltuinvereniging Kindvriendelijk Goor (ook bekend als kinderboerderij Het Kukelnest). Het bestuur bestaat uit zes vrijwilligers.


De stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41030921. Het RSIN nummer is 800922050.

De missie van stichting Kindvriendelijk Goor

Onze missie: het bevorderen, stimuleren en ondersteunen van activiteiten voor de jeugd. Naast het organiseren van activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd bieden we ook jongeren in de leeftijd 14+ de kans om zich samen te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te leren en geven binnen de activiteiten van de stichting. Samenwerken met leeftijdsgenoten maakt het leuk en leerzaam.

En dat we succesvol zijn is bij elke activiteit duidelijk. Ouders en kinderen nemen graag deel aan de kindvriendelijke activiteiten en dragen ook hun steentje bij als vrijwilliger. De jonge vrijwilligers van de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot geweldige krachten binnen de stichting. Wil je meer weten? Neem dan vooral een kijkje op onze andere pagina’s, volg ons op sociale media of neem contact met ons op.