Top Menu

Stichting Kindvriendelijk Goor

Kinderkamp

De zomervakantie wordt elk jaar afgesloten met het Houtkamp/kinderkamp.
Vorig jaar kregen we bericht dat gebouwd zal worden op de Hogekamp...... maar of het dit jaar toch nog op de Hogekamp 4 dagen lang hutten gebouwd kunnen worden, spelletjes gespeeld en veel gelachen, weten we nog niet zeker.
We zijn wel op zoek naar een nieuwe locatie.

De dagindeling:
Maandag - dan begint het voor de vrijwilligers. De tenten worden opgezet, het hout wordt gehaald en het veld wordt ingedeeld. Hiervoor zijn altijd veel handen nodig, dus we vragen of alle vrijwilligers willen helpen.
Dinsdag - op de 2e dag begint het houtkamp echt. Als je je groep gevonden hebt wordt er begonnen met hutten bouwen. Tot aan de grenzen van Goor kun je het timmeren, het lachen en de muziek horen.
Woensdag - nu worden de hutten nog mooier gemaakt. Er komt ook verf en stof aan te pas. Ook wordt er al flink geoefend voor de bonte avond op donderdag. Tussendoor worden er soms ook nog spelletjes gespeeld.
Donderdag - vandaag wordt er een beetje uitgeslapen en beginnen we pas om 12.00 uur. Er wordt nog een beetje gewerkt aan de hutten om ze nog mooier te maken. Er worden spelletjes gedaan en nog harden geoefend voor de bonte avond. 's Avonds komen de ouders kijken naar de optredens en naar de hutten natuurlijk.
Vrijdag - de laatste dag is aangebroken en alles moet helaas weer worden afgebroken en opgeruimd. Als de plek waar je hut leeg en schoon is, wordt er begonnen met een speurtocht. En als de brandweer en de vrijwilligers bezig zijn met het hout brandklaar te maken kunnen de kinderen spelletjes doen op een stel grote lucht-springkussens. Dan is de grote afsluiting met een mega groot vuur.
Zaterdag - is de afsluiting voor de vrijwilligers. Alle tenten moeten ook weer afgebroken worden en het veld moet weer helemaal schoon worden achtergelaten. Ook hiervoor vragen we altijd de hulp van alle vrijwilligers.

Tot volgend jaar!

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Mail naar info@kindvriendelijkgoor.nl

Copyright © 2011-2015 Stichting Kindvriendelijk Goor